EL NOSTRE COMPROMÍS

AIGUA SOSTENIBLE

A Ecologika no fem servir plàstic, sinó que cuidem el medi ambient amb les nostres ampolles de vidre d'alta qualitat.Oferim ampolles reutilitzables i fàcils de netejar per no generar residus.

D'aquesta manera no és necessari un reaprovisionament i transport continu d'ampolles d'aigua i així contribuïm a reduir l'emissió de gasos contaminants.

MÀXIMA QUALITAT I SABOR

El tractament es basa en un anàlisi segons determinats paràmetres de percepció dels consumidors de la salinitat, sabor, clor, etc. Segons els paràmetres que s'obtinguin aplicarem diferents tècniques per tractar l'aigua: la filtració, l'osmosi inversa, etc. Això ens permetrà aconseguir una aigua de la màxima qualitat i gust segons les vostres necessitats.

GARANTIA D'ESTOC

La vostra única preocupació serà satisfer els clients, nosaltres ens encarreguem de la resta. Amb Ecologika sempre tindràs aigua sostenible a punt per servir.

AIGUA QUE COMPLEIX AMB LA NORMATIVA

En primer lloc heu de saber que l'aigua que arriba fins al nostre establiment compleix amb la normativa de potabilitat que estableix el Reial decret 140/2003.

pexels-sebastian-sørensen-2853937
pexels-ksenia-chernaya-8054437

CONTACTE